+370 692 22 223Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 45 € | Pristatome prekes į užsienį
Rinkinys automobiliui - Car Care Nr.2

Rinkinys automobiliui - Car Care Nr.2

Dovanų rinkinys automobiliui - Car Care: Super Cleaner ir De IcerPrekės kodas: CARCARERINK2

19,70 €Kiekis
Į krepšelį

Aprašymas

RInkinį automobiliui sudaro:

1. Universalus automobilio valiklis - Car Care - Super Cleaner, 500 ml

SAVYBĖS. Paruošta naudojimui, universali, itin veiksminga, bioskaidi, malonaus ir gaivaus kvapo valymo priemonė. Saugu naudoti ant visų tipų paviršių.

TAIKYMAS. Tinka valyti visas automobilio vidaus ir išorės detales. Valykite tekstilę, kilimus, odą, plastiką, gumą ir kt. Dėl savo specialios formulės valiklis nuvalo įsisenėjusį purvą ir maisto likučius. Valiklis greitai įsiskverbia į audinį ir „pakelia" nešvarumus į paviršių.

NAUDOJIMAS: Užpurkškite priemonės ant paviršiaus. Esant didelei nešvarumų koncentracijai, rekomenduojama skirti šiek tiek laiko priemonei įsigerti, po to nuvalyti paviršių šluoste ir pašalinti nešvarumus. Esant poreikiui nuplauti švariu vandeniu. Priemonės nuplovimas vandeniu nėra būtinas. 

Talpa: 500 ml

 

2. Ledo tirpiklis - Car Care - De Icer, 500 ml

SAVYBĖS. Greitai pašalina ledą ir šerkšną. Pagerina matomumą, apsaugo langus nuo pakartotinio apšalimo, nekenkia lakuotiems ir guminiams paviršiams.

TAIKYMAS. Skirtas ledo tirpdymui nuo stiklų ir spynelių. Galima naudoti automobilio langams, reflektoriams, žibintams, valytuvams, spynelėms, gnybtams ir pan.

NAUDOJIMO TAISYKLĖS. Prieš naudojimą priemonę gerai suplakite. Į apledėjusį paviršių purkškite 15-20 cm atstumu. Palaukti kelias minutes (priklausomai nuo apledėjimo lygio). Pašalinti ledą ir gerai nuvalyti paviršių.

Talpa: 500 ml

Atsiliepimai

Šiuo metu atsiliepimų apie šią prekę nėra, būkite pirmas!

Rašyti atsiliepimą

Pateikite atsiliepimą šiai prekei

Įvertinti
Ačiū, Jūsų atsiliepimas išsiųstas