+370 692 22 223Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 45 € | Pristatome prekes į užsienį
Pradinis Namų interjeruiRankšluosčiaiRankšluosčių rinkiniaiPasirinkto kvapo ir rankšluosčio rinkinys, juodas 70x140 cm
Pasirinkto kvapo ir rankšluosčio rinkinys, juodas 70x140 cm

Pasirinkto kvapo ir rankšluosčio rinkinys, juodas 70x140 cm

Pasirinkto namų kvapo ir mikropluošto rankšluosčio rinkinys juodas 70x140 cmPrekės kodas: SPRINGAMYLJ

37,39 €Kiekis
Į krepšelį

Aprašymas

Pasirinkto kvapo ir rankšluosčio rinkinys, juodas 70x140 cm

Rinkinys supakuotas juodoje, magnetinėje dėžutėje, tinkančioje ne tik savo naudojimui, bet ir dovanai.

Rinkinį sudaro:

- Scandal - skandalingas aromatas, intriguojantis bergamotės, persikų ir uogų natomis su švelnia jazmino užuomina.

- Secret - mėgaukitės pavasario gaivą primenančiu aromatu, kuriame susipina paslaptingas laukinių gėlių ir saldalmedžio aromatai.​

- Breeze - gaivus jūros aromatas, kuris susipina su egzotinių vaisių, rožių, ylan-ylang ir vanilė natomis.

- Blue Velvet - unikalus jazminų, rožių ir levandų derinio aromatas, kuris susipina su sandalmedžio, kedro ir gardenijos natomis.

- Grapes - šviežių ir sultingų vynuogių aromatas leis pasijusti tarsi begiotumėte Graikijos vynuogyne. 

Labai minkštas, ypač gerai ir greitai sugeria drėgmę, patvarus, bet užima nedaug vietos ir yra lengvas – visa tai, ko mums reikia iš rankšluosčio keliaujant, išsiruošus į turistinį žygį ar tiesiog sportuojant.

AMY rankšluostis sugeba sugerti iki 5 kartų daugiau vandens nei sveria pats (palyginimui, šis rankšluostis gali sugerti 3 kartus daugiau vandens nei to paties pagrindinio svorio medvilnės rankšluostis), o išdžiūsta labai greitai. Todėl “AMY” rankšluostį rekomenduojama įsigyti tiems, kurie aktyviai leidžia laisvalaikį ar ketina keliauti atostogų. Dėl savo savybių ir mažo svorio puikiai tinka baseinui, sporto salei, fitnesui ir bet kokioms kitoms treniruotėms, taip pat puikiai tinka stovyklavimui ir kelionėms. 

Išskirtinės rankšluosčio savybės: puikiai sugeria drėgmę ir tuo pačiu metu greitai džiūsta. Jis yra ypač minkštas, atsparus, patvarus ir lengvas.

Tankiai suaustas, kirptas mikropluoštas yra šiek tiek kibus, todėl iškart priglunda prie kūno ir surenka visą drėgmę – tokio rankšluosčio nereikia trinti, kad oda taptų sausa, jį pakaks tiesiog švelniai priglausti. Todėl rankšluostį “AMY” įsigyti rekomenduojama ne tik tiems, kurie aktyviai leidžia laisvalaikį, bet ir tiems, kuriems svarbiausia, kad rankšluostis ypač greitai sugertų drėgmę, kad nereikėtų jo trinti. Protingas pasirinkimas tiems, kurie mėgsta pasikaitinti saulėje, tačiau neretai pameta laiko nuovoką – turbūt retas kuris nežino, kokia jautri prisilietimui būna saulėje pernelyg nudegusi oda! Taip pat verta paminėti, kad šis rankšluostis ypač tinka plaukams sausinti, plaukų nereikės trinti, nes trinant drėgną plauką rankšluosčiu yra pažeidžiama jo struktūra, tada plaukai labiau šakojasi, lūžinėja.

Atsiliepimai

Šiuo metu atsiliepimų apie šią prekę nėra, būkite pirmas!

Rašyti atsiliepimą

Pateikite atsiliepimą šiai prekei

Įvertinti
Ačiū, Jūsų atsiliepimas išsiųstas