+370 692 22 223Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 45 € | Pristatome prekes į užsienį
Pradinis Dovanų idėjosDovanų rinkinys: Prija šampūnas, kondicionerius, kūno kremas
Dovanų rinkinys: Prija šampūnas, kondicionerius, kūno kremas

Dovanų rinkinys: Prija šampūnas, kondicionerius, kūno kremas

Dovanų rinkinys: Prija šampūnas, kondicionerius, kūno kremasPrekės kodas: PRIJARINK20

35,49 €Kiekis
Į krepšelį

Aprašymas

Dovanų rinkinys: Prija šampūnas, kondicionerius, kūno kremas

Rinkinys supakuotas juodoje magnetinėje dėžutėje.

Rinkinį sudaro:

Šampūnas stiprina plaukus ir švelniai valo neapsunkindamas jų.

"Prija" produktų sudėtyje naudojami egzotinių augalų ekstraktai iš viso pasaulio. Mėgaukitės Natūralios naudingomis "Prija" kosmetikos savybėmis.  Losjonai ir prausikliai buvo specialiai ištirti, siekiant sumažinti alerginės reakcijos galimybę tiems, kurių oda yra jautri.

NAUDOJIMAS: Paskirstykite nedidelį kiekį šampūno ant drėgnų plaukų, švelniai įtrinkite nuo šaknų iki pat galiukų. Palikite 2-3 minutes. Nuskalaukite su vandeniu, jei reikia procedūrą pakartokite.

Visų tipų plaukams.

PRIJA - šiltas ir žemiškas kūno kosmetikos asortimentas su nuostabiais ingredientais bei egzotiškais aromatais, prabangus ir efektyvus.

Plaukų kondicionierius su žaliųjų riešutų ekstraktu apsaugo plaukus nuo neigiamo aplinkos poveikio, suteikia žvilgesio, jų neapsunkindamas. Kai graikiniai riešutai pasiekia tam tikrą nokimo stadiją, juose gausu polifenolio ir kitų veikliųjų medžiagų, o šių riešutų ekstraktas puoselėja plaukus, suteikia žvilgesio.

Mėgaukitės natūraliomis PRIJA kosmetikos savybėmis, nes jos gamybai naudojami ypatingi augaliniai ekstraktai, gaunami iš egzotiškų botanikos regionų.

Drėkinamasis ir atstatomasis rankų ir kūno kremas su vitaminu E. Vitaminas E suteikia veiksmingą apsaugą nuo priešlaikinio odos senėjimo, o hialurono rūgštis aktyviai padeda palaikyti tinkamą odos drėgmės lygį. Šio švelnaus gaminio aromatas suteikia sustiprintą atsipalaidavimo pojūtį. Mėgaukitės Natūralios naudingomis "Prija" kosmetikos savybėmis.  Losjonai ir prausikliai buvo specialiai ištirti, siekiant sumažinti alerginės reakcijos galimybę tiems, kurių oda yra jautri.

NAUDOJIMAS: Paskirstykite ant kūno po prausimosi ir leiskite įsigerti.

 

Atsiliepimai

Šiuo metu atsiliepimų apie šią prekę nėra, būkite pirmas!

Rašyti atsiliepimą

Pateikite atsiliepimą šiai prekei

Įvertinti
Ačiū, Jūsų atsiliepimas išsiųstas