+370 692 22 223Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 45 € | Pristatome prekes į užsienį
Pradinis Akcijos, pasiūlymaiGrindų valymo rinkinys Zyle, 4 dalių - šepetys su pakaitine šluoste ir kibiras su nugręžikliu
Grindų valymo rinkinys Zyle, 4 dalių - šepetys su pakaitine šluoste ir kibiras su nugręžikliu
Grindų valymo rinkinys Zyle, 4 dalių - šepetys su pakaitine šluoste ir kibiras su nugręžikliuGrindų valymo rinkinys Zyle, 4 dalių - šepetys su pakaitine šluoste ir kibiras su nugręžikliuGrindų valymo rinkinys Zyle, 4 dalių - šepetys su pakaitine šluoste ir kibiras su nugręžikliuGrindų valymo rinkinys Zyle, 4 dalių - šepetys su pakaitine šluoste ir kibiras su nugręžikliu

Grindų valymo rinkinys Zyle, 4 dalių - šepetys su pakaitine šluoste ir kibiras su nugręžikliu

Grindų plovimo rinkinysPrekės kodas: ZYCLEANSET

40,63 €47,80 €Kiekis
Į krepšelį

Aprašymas

Paverskite namų plovimą malonumu su Zyle „Clean Set“ valymo rinkiniu, kurį sudaro:

• Grindų plovimo šepetys, 160 cm.

• Pakaitinė apvali mikropluošto šluostė.

• Kibiras grindų plovimui, 10 l.

• Nugręžiklis kibirui.

Grindų plovimo šepetys

Modernus ir efektyvus grindų plovimo rinkinys šlapiam grindų plovimui. Teleskopinis reguliuojamas 90–160 cm šepečio kotas yra pagamintas iš tvirto ir aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra tvirtas, bet lengvas. Ergonomiška rankena yra ypač patogi laikyti rankose, todėl grindų plovimas šiuo rinkiniu jums taps lengvas ir paprastas. Aukštos kokybės viskozės šluostė tinkama drėgnai valyti visoms grindų dangoms. Šluostės viskozės medžiaga pasižymi puikiomis purvo sugėrimo savybėmis.

Pakaitinė apvali mikropluošto šluostė grindų plovimui

Aukštos kokybės mikropluošto šluostė grindų plovimui tinkama valyti visoms grindų dangoms. Šluostės mikropluošto dalelės pasižymi puikiomis purvo sugėrimo savybėmis. Lengvai uždedama ant rinkinyje esančio šepečio.

Kibiras grindų plovimui

Tvirtas ir ilgaamžis „Zyle“ kibiras yra nepamainomas pagalbininkas plaunant grindis visuose namuose. Kibiro talpa siekia net 10 litrų. Grindų plovimo kibiras turi itin patogią vandens matavimo skalę, kuria galėsite naudotis visuomet, kai reiks tiksliai žinoti, kiek vandens įpilta. Su šiuo ergonomišku kibiru net pilti vandenį bus kur kas paprasčiau ir išvengsite vandens išsiliejimo, nes kibiras pasižymi patogiu pylimo snapeliu ir patogia rankena laikymui.

Nugręžiklis kibirui

Šis nugręžiklis kibirui skirtas naudoti kartu su kibiru grindų plovimui „Zyle“. Su šiuo nugręžikliu patogiai, lengvai ir efektyviai galėsite nugręžti grindų plovimo šluostes. Patvarus nugręžiklis tarnaus jums ilgai ir ypač palengvins grindų plovimą su kibiru.

Atsiliepimai

Šiuo metu atsiliepimų apie šią prekę nėra, būkite pirmas!

Rašyti atsiliepimą

Pateikite atsiliepimą šiai prekei

Įvertinti
Ačiū, Jūsų atsiliepimas išsiųstas