+370 692 22 223Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 45 € | Pristatome prekes į užsienį
Pradinis Akcijos, pasiūlymaiLangų valymo rinkinys - TOP
Langų valymo rinkinys - TOP
2 atsiliepimai

Langų valymo rinkinys - TOP

Viskas, ko gali prireikti langų valymuiPrekės kodas: LANGTOP

87,85 €100,35 €Kiekis
Į krepšelį

Aprašymas

Profesionalus langų valymo rinkinys, kurį sudaro viskas, ko gali prireikti langų valymui ir sausinimui. Priemonės stipriai koncentruotos, tad užteks ilgam laikui. 

Rinkinį sudaro:

PAPILDOMA DOVANA - Blizginimom šluostė - GLOSSY. Dovanos vertė: 12.50 €. Švelniai, bet efektyviai pašalinsite nešvarumus nuo lygių ir blizgių paviršių. Puikiai slysta, nepalieka dryžių. Aukščiausios kokybės produktas norimiems valymo rezultatams pasiekti, be pūkelių ir dryžių!

1. Valiklis ypatingai užterštiems paviršiams AMERICOL SUPER CLEANER, 750 ml

Efektyvi priemonė valymui ir paviršių nuriebalinimui. Ypač tinka kaip pirmas žingsnis langų valyme norint pašalinti susikaupusius nešvarumus išorinėje lango pusėje. Valo tiek miesto dulkes, tiek žiedadulkes ir kitus nešvarumus. Puikiai tinka palangių bei langų rėmų valymui.

2. Langų ploviklis - AMERICOL CITRO CLEANER, 1 l

Stipraus koncentrato ploviklis langams. Itin efektyvus ir taupaus naudojimo produktas. Reikės vos vieno ar dviejų kamštelių priemonės 5 litrams vandens.

3. Stiklo ir veidrodžių valiklis AMERICOL GLASS & MIRROR CLEANER, 750 ml​

Valiklis langų blizginimui. greitai nugaruoja, nepalieka ruožų, apsaugo nuo rasojimo bei turi antistatinį poveikį, kuris apsaugo nuo tolimesnio nešvarumų ir dulkių kaupimosi ant paviršių.

4. Šluostės laikiklis 35 cm

Pritaikytas lengvam ir greitam langų valymui. Šluostės laikiklio rankenos forma puikiai atitinka rankos ir jos judesių anatomiją. Dėl neslystančios gumuotos rankenos galima dirbti net ir šlapiomis rankomis.

5. Šluostė langų valymui 35 cm

Šluostė nepalieka ruožų, tinka langų ir sienų valymui. Dėka tankaus pluošto suadimo sulaiko iki 20℅ daugiau vandens, atspari išsitrynimui. 

6. Langų sausintuvas LockHead 35 cm

Profesionalus langų sausintuvas su keičiama guma. Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir neslystančio plastiko sausintuvas neturi aštrių kraštų, o tai užtikrina saugų darbą. Pritaikytas lengvam ir greitam langų valymui.

7. Kempinėlės langams su šveistuku - CeraKlar Window Glass

Speciali kempinė skirta profesionaliam stiklo paviršių valymui. Pašalina dažų likučius, prikibusį purvą ir sunkiai įveikiamas dėmes, nebraižydama paviršių. CeraKlar valymo kempinę galima naudoti šlapią ir sausą. Sudrėkinkite kempinę ir nuvalykite nešvarų stiklo paviršių aktyvia vilnos pluošto puse. CeraKlar galima naudoti židiniams, automobilio langams, langams, akvariumo stiklui. 

8. Vienkartinės pirštinės,  1 pora

Itin tvirtos nitrilinės pirštinės su tekstūra, kuri gerina sukibimą ir leidžią saugiai dirbti net ir su šlapiais įrankiais.

Atsiliepimai

5/52 atsiliepimai
Rašyti atsiliepimą

Pateikite atsiliepimą šiai prekei

Įvertinti
Ačiū, Jūsų atsiliepimas išsiųstas