+370 692 22 223Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 45 € | Pristatome prekes į užsienį
Pradinis Švaros prekės, valikliaiNamų kvapai, oro gaivikliaiNamų kvapai su lazdelėmisLOCHERBER MILANO namų kvapas su lazdelėmis „Azad Kashmere“ 250 ml.
LOCHERBER MILANO namų kvapas su lazdelėmis „Azad Kashmere“ 250 ml.
LOCHERBER MILANO namų kvapas su lazdelėmis „Azad Kashmere“ 250 ml.LOCHERBER MILANO namų kvapas su lazdelėmis „Azad Kashmere“ 250 ml.LOCHERBER MILANO namų kvapas su lazdelėmis „Azad Kashmere“ 250 ml.

LOCHERBER MILANO namų kvapas su lazdelėmis „Azad Kashmere“ 250 ml.

Visų laikų mėgstamiausias kvapas, populiaruvo sulaukęs dėl savo gaivių ir itin subtilių natų. Aromatai primena Kašmyrą – paslaptingą kalnų ir ežerų žemę, kuri yra kultūros ir kvapą gniaužiančios gamtos kryžkelėje.Prekės kodas: 440188

74,00 €Šiuo metu neturime

Informuoti kai prekė bus prekyboje

Išsaugoti

Aprašymas

Visų laikų mėgstamiausias kvapas, populiarumo sulaukęs dėl savo gaivių ir itin subtilių natų. Aromatai primena Kašmyrą – paslaptingą kalnų ir ežerų žemę, kuri yra kultūros ir kvapą gniaužiančios gamtos kryžkelėje.

Viršutinės natos: bergamotė. 

Vidurinės natos: marokietiškas jazminas, lelija, vilkdalgis, juodmedis.

Apatinės natos: vanilė, pačiulis, muskusas, gintaras, sandalmedis.

Talpa: 250 ml

DIZAINAS

„Skyline“ kolekcija, įkvėpta Milano dangoraižių, dėmesį nukreipia į tobulumo paieškas, kurios  italų gaminiuose visada buvo ryškios. Dėmesys detalėms matomas rankomis priklijuotose, puošniose etiketėse, kurių kiekviena atspindi su kvapu susijusią temą.

Stiklinės kvapų talpos yra pagamintos Italijos stiklo meistrų rankomis. Rankomis dažyti dangteliai, pagaminti iš aukščiausios kokybės uosio medienos, įkvėpti senovės romėniškų kolonų. 

NAUDINGI PATARIMAI

LOCHERBER MILANO namų kvapas su lazdelėmis „Azad Kashmere“ 250 ml.

Kvapo veikimo trukmė priklauso nuo aplinkos, kurioje jis yra: temperatūros, tiesioginių saulės spindulių ir oro srovių, kurios gali pagreitinti esencijos išgaravimą. Rekomenduojama, kad esencijos lygis difuzoriuje visada būtų bent pusė jo talpos. Taip kvapas erdvėje skleisis lengviau, jausis intensyviau ir išliks ilgiau. 

Padėkite difuzorių ant stabilaus paviršiaus. Nuėmus dangtelį, kvepalus rekomenduojama užpildyti piltuvu tam, kad aplinkui esantys paviršiai nebūtų aptaškyti. Įpylus kvapo į butelį, difuzorių nuvalykite vos vos drėgna šluoste. Uždėkite dangtelį ir gaminys paruoštas naudoti.

Laikyti atokiai nuo šilumos šaltinių ir tiesioginių saulės spindulių.

KUR PASTATYTI?

LOCHERBER MILANO namų kvapas su lazdelėmis „Azad Kashmere“ 250 ml.

Rekomenduojame difuzorių statyti ant paviršiaus, esančio bent 50 cm aukštyje. 

Žemiau esanti informacija yra tik rekomendacinio pobūdžio, kokios talpos difuzorių naudoti priklauso nuo patalpos ir kiekvieno asmens uosėls jautrumo.

Atsiliepimai

Šiuo metu atsiliepimų apie šią prekę nėra, būkite pirmas!

Rašyti atsiliepimą

Pateikite atsiliepimą šiai prekei

Įvertinti
Ačiū, Jūsų atsiliepimas išsiųstas