+370 692 22 223Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 45 € | Pristatome prekes į užsienį
Pradinis Švaros prekės, valikliaiNamų kvapai, oro gaivikliaiNamų kvapai su lazdelėmisOFFICINA DELLE ESSENZE namų kvapų papildymas „Scorze & Spezie“ 500 ml
OFFICINA DELLE ESSENZE namų kvapų papildymas „Scorze & Spezie“ 500 ml

OFFICINA DELLE ESSENZE namų kvapų papildymas „Scorze & Spezie“ 500 ml

Šilta ir jauki esencija, sudaryta iš cinamono, mandarinų ir muskato riešutų, meistriškai atkuria Kalėdų atmosferą, kuria šio sezono mėgėjai gali mėgautis ištisus metus. Prekės kodas: GEDR500.01

51,00 €Šiuo metu neturime

Informuoti kai prekė bus prekyboje

Išsaugoti

Aprašymas

„Scorze & Spezie“ namų kvapo papildymas

Ieškai išraiškingo aromato, persmelkto citrusinių natų? „Scorze & Spezie“ - tikrų Kalėdų kvapas, kuriuo gali mėgautis ištisus metus.

Šis kvapas namus pripildo šiluma, jaukumu ir maloniu jauduliu besiruošiant svarbiai šventei. Šilta ir jauki esencija, sudaryta iš cinamono, mandarinų ir muskato riešutų, meistriškai atkuria Kalėdų atmosferą, kuria šio sezono mėgėjai gali mėgautis visus metus. Spragsintis židinys, linksma foninė muzika, malonus ką tik iškeptų cinamoninių skanėstų aromatas, mandarinai ir prieskoniai, visa tai - stebuklinga žiema, šeimos diena, kupina šypsenų ir dovanų.

Kvapų šeima Rytietiški
Kvapų natos

Cinamonas, muskatas, mandarinas

Kvapo charakteris Intensyvus, šiltas

Talpa: 500 ml

Prie papildymo pridedamos naujos lazdelės.

 

OFFICINA DELLE ESSENZE namų kvapų papildymas „Scorze & Spezie“ 500 ml

OFFICINA DELLE ESSENZE difuzoriai pamažu ir tolygiai užpildo namų erdves unikaliais aromatais bei suteikia interjerui prabangos ir elegancijos. Stiklinio buteliuko švelnūs linkiai atkartoja klasikinės romėnų arkos formą, kuri mena Italijai būdingą architektūrą ir simbolizuoja senovės Romos pergales. Kvapai išgaruoja medinėmis lazdelėmis per 1 metus, 2 ar 4 mėnesius, priklausomai nuo difuzoriaus talpos ir aplinkos veiksnių.

OFFICINA DELLE ESSENZE aromatai veda į pačią Italijos širdį, Romą, kurioje dar 1950m. Lembo šeimai priklausančioje kvepalų parduotuvėje prasidėjo Maurizio Lembo svajonė. 2001m. jis įkūrė OFFICINA DELLE ESSENZE prekinį ženklą, kuris, vedinas didelės aistros autentiškam itališkam stiliui ir kokybei, iki šios dienos išlieka meistriškumo ir prabangos simboliu. Kruopščiai atrinktos buteliukų dizaino detalės ir nuolatos tobulinama kvapų puokštės sudėtis įsilieja į namų erdves kaip interjerą papildanti ir pojūčius žadinanti detalė.

Atsiliepimai

Šiuo metu atsiliepimų apie šią prekę nėra, būkite pirmas!

Rašyti atsiliepimą

Pateikite atsiliepimą šiai prekei

Įvertinti
Ačiū, Jūsų atsiliepimas išsiųstas