+370 692 22 223Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 45 € | Pristatome prekes į užsienį
Pradinis Pramoninės švaros prekėsValymo priemonės pramoneiTerasų valiklis PRO7 - Terrace Cleaner, 500 ml, koncentratas
Terasų valiklis PRO7 - Terrace Cleaner, 500 ml, koncentratas
Terasų valiklis PRO7 - Terrace Cleaner, 500 ml, koncentratas
2 atsiliepimai

Terasų valiklis PRO7 - Terrace Cleaner, 500 ml, koncentratas

Stiprus valiklis terasų valymui. Tinka valyti visas medines ir WPC (medžio-plastiko kompozitas) terasas, taip pat pertvaras, vartus, medinius sodo baldus bei kitas konstrukcijas.Prekės kodas: TER500

12,70 €Kiekis
Į krepšelį

Aprašymas

Terasų valiklis - Terrace Cleaner, 500 ml, koncentratas

TAIKYMAS:

Stiprus valiklis terasų valymui. Tinka valyti visas medines ir WPC (medžio-plastiko kompozitas) terasas, taip pat pertvaras, vartus, medinius sodo baldus bei kitas konstrukcijas.

SAVYBĖS:

Pašalina nešvarumus, aplinkos nuosėdas, žiedadulkes, riebius ir neriebius nešvarumus. Lengvai emulsuojasi su purvu ir kitais nešvarumais greitai juos pašalina. Unikali produkto sudėtis užtikrina stabilų putų sluoksnį, kuris yra labai efektyvus mažinant užterštumą net ant vertikalių paviršių. Nerekomenduojama naudoti ryškioje saulės šviesoje.

DOZAVIMAS IR NAUDOJIMAS:

Paruoškite paviršių valymui - nušluokite dulkes ir purvą su šluota ar šepečiu. Priklausomai nuo nešvarumų koncentracijos ir paviršiaus, skiesti 2% - 4% (santykiu 1:50 - 1:25). Tinkamas valymui šepečiais, aukšto slėgio valymo įrenginiais bei valymui putomis. Valomą paviršių padengti priemone ir palikti keletui minučių. Nuskalauti švariu vandeniu. Nerekomenduojama naudoti ryškioje saulės šviesoje. Naudojant būtina dėvėti visas atitinkamas apsaugos priemones.

Galerija prieš/po

Atsiliepimai

5/52 atsiliepimai
Rašyti atsiliepimą

Pateikite atsiliepimą šiai prekei

Įvertinti
Ačiū, Jūsų atsiliepimas išsiųstas