+370 692 22 223Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 45 € | Pristatome prekes į užsienį
EnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvas
EnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvasEnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvasEnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvasEnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvasEnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvasEnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvasEnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvasEnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvasEnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvasEnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvasEnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvasEnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvasEnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvasEnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvasEnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvasEnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvasEnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvasEnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvasEnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvasEnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvas
2 atsiliepimai

EnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvas

EnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvas valymui ir dezinfekcijaiPrekės kodas: OZONOHOME

329,89 €Kiekis
Į krepšelį

Aprašymas

EnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvas valymui ir dezinfekcijai

Dezinfekuoja - Neutralizuoja kvapus - Valo. Vandeninis ozonas yra gamtos produktas, kuris susidaro, kai įprastas vanduo ir oras yra įkraunami elektra. Šis elektros krūvis sukuria vieną iš galingiausių oksidatorių planetoje, kuris keičia įprastus žmonių dezinfekavimo, kvapų šalinimo ir valymo būdus.

Dezinfekuokite ir išvalykite visus namų paviršius, nuo virtuvės iki vonios kambario. Jis yra pakankamai stiprus, kad sunaikintų 99,9 % dažniausiai pasitaikančių mikrobų ir bakterijų, bet pakankamai švelnus, kad būtų naudojamas kūdikių žaislams, čiulptukams, vaikų žaislams ir elektronikai, taip pat naminių gyvūnėlių guoliams ir jų nelaimingiems atsitikimams. EnozoHOME nepalieka likučių, todėl tai puikus pasirinkimas turintiems alergijų, įvairių odos problemų ar sergantiems astma. EnozoHOME yra puikus dezodorantas, kuris ne maskuoja, o pašalina kvapą.

EnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvas

EnozoHOME suteikia švaresnius namus, aplinką, saugumo jausmą ir padeda valyti smagiau, tvariau ir saugiau!

Paverskite paprastą vandentiekio vandenį į vandeninį ozoną – galingą dezinfekavimo priemonę.

Vandeninis ozonas gali sunaikinti iki 99,9 % įprastų bakterijų, įskaitant e-coli, salmoneles, pseudomonas, aeruginosa ir stafilokokus.*.

Galima naudoti visų kietų, neporėtų paviršių dezinfekavimui. Tiesiog įpilkite vandens iš čiaupo, paspauskite mygtuką ir pagaminsite vandeninį ozoną. Juo galite valyti virtuvę, vonios kambarį, akmenį, stiklą, nerūdijantį plieną, grindis ir kt. Puikiai tinka kilimams, sofos audiniams ar automobilių interjerui valyti ir dezodoruoti. Integruoti šviesos diodai praneša, kada buteliuką reikia įkrauti ar papildyti.

NAIKINA BAKTERIJAS: Vandeninis ozonas yra 99,9 % efektyvus įprastoms bakterijoms, įskaitant e-coli, salmoneles, pseudomonas, aeruginosa ir stafilokokus.**

IDEALUS ŠEIMOMS: Vandeninis ozonas, pagamintas iš EnozoHOME buteliuko, yra patogus ir efektyvus valant kūdikių vežimėlius, žaislus, čiulptukus, dviračius ir kt. Puikiai tinka turintiems jautrią odą, alergijų, odos problemų ar sergantiems astma.

SAUGU VISIEMS PAVIRŠIAMS: Dauguma valiklių netinka marmuro ir granito apdailai. Tokius ir kitus jautrius paviršius galite valyti su EnozoHOME buteliuke pagamintu aktyviuoju ozonu.

NAIKINA KVAPUS: Vandeninis ozonas sunaikina ne tik kvapo molekules, bet ir mikroorganizmus, kurie jas gamina.

MAISTAS ILGIAU IŠLIKS ŠVIEŽIAS: Niekas maisto negadina greičiau nei mikrobai ir pelėsiai. Štai kodėl ekologiškų maisto prekių parduotuvės naudoja vandeninį ozoną mėsai ir kitiems maisto produktams purkšti. Su EnozoHOME galite pailginti maisto produktų šviežumo laiką.

NAMINIŲ GYVŪNŲ ŠEIMININKAMS: EnozoHOME naikina kvapus be pėdsakų ir yra tinkamas naudoti ant kilimų, baldų, augintinių guolių ar dubenėlių. Dezinfekuokite ir valykite po bet kokių jūsų augintiniui įvykusių nelaimingų atsitikimų. 

*SB100HD purškimo buteliuko bandymo rezultatai naudojant modifikuotą AOAC 961.02 protokolą Visi bandymai atlikti Lapuck Laboratories, Canton, Mass., laikantis SB100HD vadove pateiktų naudojimo instrukcijų. Visi bandymai buvo atlikti su neakyta nerūdijančio plieno paviršiais.

**Kad pasiektumėte maksimalų efektyvumą, apipurškite paviršius ir palikite 30 sekundžių prieš nuvalydami.

EnozoHOME daugiafunkcinis ozono purkštuvas

Daugiau apie bakterijų naikinimą: https://enozo.com/technology/

Naudojimo instrukcija

Specifikacijos:

Atsiliepimai

5/52 atsiliepimai
Rašyti atsiliepimą

Pateikite atsiliepimą šiai prekei

Įvertinti
Ačiū, Jūsų atsiliepimas išsiųstas