+370 692 22 223Nemokamas pristatymas Lietuvoje nuo 45 € | Pristatome prekes į užsienį
Pradinis Automobilio priežiūros priemonėsAutochemija, valikliai, šampūnaiPrietaisų skydelio valikliaiPlastiko ir padangų juodintojas - Car Care - Black Renovator, 200 ml
Plastiko ir padangų juodintojas - Car Care - Black Renovator, 200 ml

Plastiko ir padangų juodintojas - Car Care - Black Renovator, 200 ml

Skirtas automobilio padangų ir kitų guminių bei plastikinių dalių (sandariklių, juostelių, spoilerių, bamperių ir kt.) atnaujinimui ir apsaugai.Prekės kodas: BIO/OPO200

6,85 €Kiekis
Į krepšelį

Aprašymas

SAVYBĖS: Atnaujina paviršių, suteikia natūralų blizgesį ir juodą spalvą. Suteikia gumai elastingumą, apsaugo nuo ultravioletinių spindulių. Suteikia ankstesnę išvaizdą. Reguliarus valiklio naudojimas padeda ilgiau išlaikyti gumos elastingumą ir natūralią jos spalvą.

TAIKYMAS: Skirtas automobilio padangų ir kitų guminių bei plastikinių dalių (sandariklių, juostelių, spoilerių, bamperių ir kt.) atnaujinimui ir apsaugai.

NAUDOJIMO TAISYKLĖS: Prieš naudojimą suplakti. Ant nuvalyto ir sauso paviršiaus užpurkškite valiklį ir palaukite kol išdžius. Nenaudokite valiklio ant tokių dalių, kaip automobilio pedalai ir kt., nes valiklis suteikia slidumą. Dėvėkite apsaugines pirštines. 

Talpa:  200 ml

Atsiliepimai

Šiuo metu atsiliepimų apie šią prekę nėra, būkite pirmas!

Rašyti atsiliepimą

Pateikite atsiliepimą šiai prekei

Įvertinti
Ačiū, Jūsų atsiliepimas išsiųstas